FOTOSHOOT BORDER COLLIE BALOU

Border collies, ik ben altijd al verliefd geweest op dit prachtige ras. Wat vond ik het dan ook leuk dat ik er nu eindelijk eentje mocht fotograferen. Samen met Joyce en Balou trokken we richting Hulsbeek om een aantal leuke foto’s te maken.

Na wat rond gesnuffeld te hebben was de rust een beetje teruggekeerd bij Balou. Tijd om foto’s te maken dus!

En wat deed hij het goed. Hij bleef heel netjes op zijn plek zitten en had alleen maar aandacht voor Joyce en het piepballetje wat ze had meegenomen.

Ideaal want terwijl ik foto’s aan het maken was stond Joyce achter mij of liep ze wat naar links of rechts waardoor we de prachtige blikken van Balou konden vastleggen.

FOTOSHOOT BORDER COLLIE BALOU

Border collies, ik ben altijd al verliefd geweest op dit prachtige ras. Wat vond ik het dan ook leuk dat ik er nu eindelijk eentje mocht fotograferen. Samen met Joyce en Balou trokken we richting Hulsbeek om een aantal leuke foto’s te maken. Na wat rond gesnuffeld te hebben was de rust een beetje teruggekeerd bij Balou. Tijd om foto’s te maken dus! En wat deed hij het goed.

Hij bleef heel netjes op zijn plek zitten en had alleen maar aandacht voor Joyce en het piepballetje wat ze had meegenomen. Ideaal want terwijl ik foto’s aan het maken was stond Joyce achter mij of liep ze wat naar links of rechts waardoor we de prachtige blikken van Balou konden vastleggen.

 

REACTIES

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET LAATSTE NIEUWS

Fotoshoot Gizmo

Oh jee wat een schattig hondje is Gizmo. Ik denk dat iedereen wel voor zijn charmes valt. Zo knuffelig en hij wil maar al te graag alle aandacht van je …

BLIJF OP DE HOOGTE!