OVER MIJ

Dit ben ik, Cynthia ten Bras. Geboren in 1992, inwoner van Enschede en een fanatieke fotografe. Als klein meisje liep ik al vaak met de camera rond en dat is inmiddels niet veranderd. Al jaren ben ik aan het fotograferen maar na het winnen van de publieksprijs in de natuurfotowedstrijd WNF-Frans Lanting Photo Award 2015 ben ik hier nog fanatieker in geworden. Het winnen van de publieksprijs gaf me zelfvertrouwen om mijn foto’s meer aan de buitenwereld te tonen en minder aan mezelf te twijfelen.

Ik combineer graag mijn liefde en passie voor fotografie, mens en dier en laat dit dan ook graag terug zien in de foto’s die ik maak. Ik leg graag unieke momenten vast in oprechte, ongedwongen en pure foto’s zodat we er later nog eens op terug kunnen kijken maar ook om andere mensen te laten genieten van deze unieke momenten.

Mijn droom? Alle bijzondere dieren en mooie plekken op aarde vastleggen! De natuur is zo ontzettend bijzonder en dat beseffen we eigenlijk te weinig. Elk mens, dier en plant is bijzonder op zijn of haar eigen manier en hoe mooi is dat om vast te leggen!